ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): El Sant Esteve no pot amb el líder, derrotes de Sant Vicenç i Sant Joan i triomfs de l’Esplugues

Segona derrota consecutiva del Sant Esteve. Aquest cop davant de la UE Sarrià per un clar 21-29 en un partit de superioritat visitant que es va decidir a la primera part (8-15). L’Esplugues, en canvi, va guanyar a casa davant La Salle Montcada (23-22) tot i la reacció final dels vallesans. (15-9, al descans). Derrota del Sant Vicenç a la seva pista. Els baixllobregatins no van poder acomiadar el 2018 amb victòria i van perdre davant el Joventut Handbol Mataró (21-30). També va caure a casa el Sant Joan Despí davant del Sant Esteve Palautordera (28-30). Dos gols en els darrers minuts dels visitants van trencar la igualtat.

Redacció / Foto: Handbol Esplugues