ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ HONOR ARGENT FEM.): Ajustada victòria del Sant Joan Despí i derrota del Sant Vicenç dels Horts

Cara i creu a la darrera jornada del 2018. L’Handbol Sant Vicenç dels Horts va perdre per 22-26 davant l’Elda. Les alacantines, millor en defensa i en atac, ja guanyaven al descans per dos gols (14-16). No va ser suficient l’aportació ofensiva de Sara Molés (7 gols). D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí es va imposar ajustadament a la seva pista per 21 a 20 davant el potent Benidorm. L’enfrontament va tenir dues parts diferenciades. Una de millor joc visitant (8-10, al descans), i una segona de reacció local que va superar els problemes defensius que va tenir en els primers trenta minuts.

Redacció / Foto: HSVH (Arxiu)