ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): Frenada a la recuperació del Cornellà, l’Esparreguera i Martorell no fallen i derrota del Castelldefels

El el grup C-A, el Cornellà no va poder amb el Valls (62-67) en un partit que es va decidir en el darrer quart i el domini en el rebot dels visitants. Els parcials van ser 18-17, 9-13, 21-18 i 14-19. D’altra banda, l’Esparreguera continua amb la seva marxa triomfal. Va sumar la sisena victòria consecutiva davant el cuer Castellbisbal (68-56) amb parcials 16-15, 13-16, 15-12 i 24-13. Mentrestant, el Martorell va aconseguir la setena victòria consecutiva davant del Salt (75-62). En el grup C-B, derrota del Castelldefels a la pista del Martinenc Bàsquert (72-70) en un enfrontament que es va decidir en el darrer segon de la pròrroga. Els parcials van ser 20-16, 16-16, 7-11, 19-19 i 10-8 (p).

Redacció / Foto: Martinenc