ESPORTS (RUGBI, DIVISIÓ D’HONOR): La Santboiana torna a guanyar i supera a un rival directe

Importantíssim triomf de la UE Santboiana que es va imposar a l’Independiente de Santander per 42 a 30 i entra en la zona de playoff a l’equador de la competició. L’enfrontament que s’ha jugat al Baldiri Aleu ha tingut una primera part igualada amb canvis en el marcador (al descans, 27-27). A la represa, dos assajos consecutius van ser determinants per la victòria dels baixllobregatins. A la mitja part del partit, el doctor Manel Esteller va recollir la recaptació solidària (5.470 euros) duta a terme amb motiu de la I Trobada de Veterans "Rugby Memorial, Ferro Sant Boi” organitzada pel mateix club degà en record d'Hèctor Massoni.