ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): Sant Esteve, Sant Vicenç i Esplugues no fallen

Triple victòria dels repr,esentants comarcals a la Lliga. L’Handbol Esplugues es va imposar a la pista del Palautordera Salicru per 20 a 32 en un gran partit dels homes d’Isabel Cuesta, que ja guanyaven al descans de dos gols (11-13). Josep Maria Grau, amb deu gols, va ser un autèntic malson de la defensa local. D’altra banda, el Sant Esteve va posar fi a la seva mala ratxa i va tornar a vèncer. Els sesrovirencs es van imposar a la complicada pista del Joventut Handbol Mataró (27-33) gràcies al lideratge ofensiu de Roger Pujol (6 gols). Mentrestant, el Sant Vicenç va sumar el quart triomf de la temporada davant el Poblenou (20-23). L’enfrontament va ser igualat en la primera part (10-11) però de superioritat baixllobregatina a la segona. Un parcial d’1-5 a la represa en els primers deu minuts, va decidir el partit.

Redacció / Foto: Arxiu