ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL): El Sant Joan Despí guanya el derbi i agònic empat del Sant Esteve

Un gol de Sergi Cazalla a tres segons per al final va donar un empat in extremis als sesrovirencs davant La Roca (23-23) en un partit que es va jugar a Sant Esteve. A dos minuts per al final, els vallesans guanyaven de dos gols (al descans, 11-10). Els de Dani Ariño són cinquens a la classificació. D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí es va imposar en el derbi comarcal a l’Handbol Sant Vicenç per 26-22. Víctor López, amb 7 gols, va ser un autèntic malson per als visitants. Tanmateix, al descans guanyaven els vicentins (11-12) en un partit amb dues parts molt diferents: una primera de domini de l’equip de David López i una segona de millor joc local.

Redacció / Foto: CH Sant Esteve