ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): El Sant Esteve guanya el derbi davant l’Handbol Sant Vicenç

L’Handbol Sant Vicenç ha posat les coses molt difícils al Sant Esteve però els sesrovirencs han acabat guanyant el derbi per 28 a 25 en un partit molt igualat a la primera part (14-14). L’enfrontament es va decidir en els darrers deu minuts. Marc Jordan, amb nou gols, va ser el màxim anotador local. D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí s’ha imposat a la pista de l’OAR Gràcia de Sabadell per 23 a 25. Els canvis en el marcador a la primera part va ser la tònica (12-14, al descans). Els santjoanencs van dominar al llarg de la segona part. I derrota de l’Handbol Esplugues a casa davant La Roca (19-25) en un partit on els vallesans van ser superiors durant els seixanta minuts.

Redacció / Foto: CH Sant Esteve