ESPORTS (RUGBI, DIVISIÓ D’HONOR): La UE Santboiana perd a Vila-Joiosa en una mala segona meitat

Derrota de la UE Santboiana al camp de la Vila-joiosa per 17-15 en un enfrontament amb dues parts molt diferents. Dos assaigs d’Àlex Palomo i de ‘Lofo’ van donar el primer avantatge als blaus (0-10). Els alacantins van retallar el marcador advers col·locant-se amb un 7-15, resultat amb el qual finalitzaria la primera part. Un jugador local va ser expulsat abans del descans i els baixllobregatins van jugar la segona part amb superioritat. Tot i així, la Vila-joiosa va ser millor va aconseguir remuntar. A la darrera jugada del partit, Jonny Bentley va xutar a pals però va estavellar la pilota al pal i no va poder donar la victòria a l’equip del Baix Llobregat.

Redacció  / Foto: Vila-joiosa