ESPORTS (FUTBOL, TERCERA DIVISIÓ): El Prat i Castelldefels guanyen, i el Reus B goleja al Santboià

Després de descansar, el Prat ha tornat a la competició amb una important victòria davant un rival directe per l’ascens, el Terrassa (2-0). Els pota blava va ser més efectius i els gols a la segona part de Sergi Moreno (69’) i Guiu (87’) han decidirt un intens enfrontament. D’altra banda, el Castelldefels s’ha imposat en el derbi baixllobregatí davant el Santfeliuenc (2-1). Els gols han estat: 1-0 (23´): Gibert. 1-1 (29´): Éric Ruiz. 2-1 (56´): Jordi Aumatell. Mentrestant, el Santboià vha caigut estrepitosament al Joan Baptista Milà. El Reus B li ha fet cinc gols: 0-1 (18´): Fabra. 0-2 (64´): Gori. 0-3 (68´): Arjona. 0-4 (73´): Jordi Oribe. 0-5 (79´): Ernest Forgas.

Redacció / Foto: UE Castelldefels