ESPORTS (RUGBI, DIVISIÓ D’HONOR): Dramàtica primera victòria de la UE Santboiana en un intens derbi

La Foixarda va aplegar gairebé 3.000 aficionats per a veure en directe el derbi català entre l’FC Barcelona i la UE Santboiana (26-27). Dos cops de càstig transformats van donar el primer avantatge als baixllobregatins (0-6). La primera part, de superioritat visitant, va finalitzar amb el marcador 5-13. A la segona part va canviar el decorat, i els blaugrana van capgirar el marcador (26-13), tot i que una reacció final blava i gràcies una transformació de Marcos Puig i la transformació posterior de Jonny Bentley va permetre als santboians tornar a manar en el marcador. Primer triomf a la Lliga de la UE Santboiana.