ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): Derrota de Sant Esteve i triomf del Sant Vicenç al derbi

L’Handbol Sant Vicenç es va imposar en el derbi baixllobregatí a l’Handbol Sant Joan Despí per quatre gols de diferència (23-19). La primera part, amb alternatives en el marcador, va finalitzar amb 9-11. A la represa, es va mantenir la igualtat fins al 16-16. Un parcial de 5-0 va acabar decidint el partit. D'altra banda, el Sant Esteve va perdre a casa, contra tot pronòstic, davant l’OAR Gràcia de Sabadell (22-25). Els sesrovirencs van arribar a empatar a 15 gols però no va ser suficient. I l’Handbol Esplugues va vèncer a la UE Sarrià (25-22) en una gran segona part molt bona dels d’Isabel Cuesta.

Reacció / Foto: Sanes