La Policia Local del Papiol demana la col·laboració ciutadana

Imprimeix

L’objectiu de la crida és frenar l’onada de robatoris en domicilis que s’està produint en diversos municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

L’augment dels robatoris a domicilis en diversos municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha posat en alerta als diferents cossos policials que operen en el nostre territori. Concretament, la Policia Local del Papiol ha fet una crida a la ciutadania perquè col·labori en la detecció de les activitats dels lladres en el municipi. De moment, l’Ajuntament ha decidit incrementar la presència policial al Papiol. Des de la Policia Local recomanen a la ciutadania diverses mesures de prevenció per evitar que els delinqüents entrin a robar a les cases. I que en qualsevol indici de robatori o sospita trocar a la policia.

Cal destacar que, el proper dilluns tindrà lloc a l’Ajuntament reunió en la qual responsables del Govern local, Policia Local i Mossos parlaran sobre diferents aspectes de la seguretat de la població, entre els quals, els robatoris a les llars.

Redacció / Foto: Arxiu