ESPORTS (FUTBOL, TERCERA DIVISIÓ): Victòria del Gavà, empat a Castelldefels i derrota del Prat

Al Castelldefels se li han escapat dos punts a Les Grases en el darrer minut de joc, i només ha pogut empatar davant el Vilafranca (1-1). Joel Coch ha obert el marcador (32’), però Fontanils ha aconseguit un patit punt pels visitants en el minut 89. D’altra banda, Antonio Escudero, tècnic del Gavà, ha assolit aquest matí la seva primera victòria. Els blaugrana s'han imposat per 2-1 al Granollers a La Bòbila. El marcador ha estat 1-0 (32’): Carlos García. 2-0 (76’): Domi. 2-1 (80’): Samu. I l’AE Prat no ha pogut amb el líder invicte, Espanyol B, al Municipal Sagnier (1-2). Tot i que Pau Senent ha aconseguit (21’) neutralitzar el gol inicial del blanc-i-blau Pipa (13’), el filial ha fet valer l’encert d´Àlex Saltó a poc per al final (81’).

Redacció / Foto: Álex Gallardo (UE Castelldefels)