ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): Santfeliuenc i Castelldefels perden, i Martorell guanya

En el grup C-A, una de freda i una de calenta. El santfeliuenc va caure, contra pronòstic, davant de l’Olivar de Saragossa per 59 a 71. Un mal primer quart va ser decisiu pel desenvolupament del partit. Els parcials van ser 14-26, 19-15, 13-14 i 13-16. El Martorell no va fallar a la pista de l’Arenys i es va imposar per deu punts de diferència (71-81). Els d’Adrià Alonso van resoldre l’enfrontament en els darrers deu minuts. Els parcials foren 16-25, 21-12, 16-18 i 18-26. Marc Bernadí va ser el màxim anotador martorellenc amb 19 punts. I en el Grup C-B, el Castelldefels va caure a la pista del Quart per 89 a 82 en un partit amb dues parts diferents: la primera de domini local i la segona visitant. Els parcials: 26-20, 25-18, 12-17 i 26-27.