ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): Derrotes de Cornellà i Martorell, i el Castelldefels suma la cinquena victòria

En el grup C-A, el Cornellà va caure a Mataró por 76 a 63 en un enfrontament que es va decidir en els darrers deu minuts. Els parcials van ser 17-24, 20-9, 14-20 i 25-10. Bon partit de Bernat Álvarez (17 punts). Mentrestant, el Martorell va perdre contra tot pronòstic davant el Sant Nicolau de Sabadell (71-83). Els parcials: 28-23, 12-17, 16-27 i 15-16. Els d’Adrià Alonso ocupen la segona posició de la classificació. En el grup C-B, el Castelldefels va sumar una important i clara victòria a casa davant el sant Adrià per 91 a 58. Un brillant tercer quart va decidir l’enfrontament (24-18, 21-14, 22-9 i 24-17). Jordi Boronat va ser el màxim anotador groc amb 17 punts.