ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL): El Sant Esteve guanya el derbi i l’Esplugues perd a Les Moreres

Els sesrovirencs van haver de suar molt per derrotar el Sant Joan Despí (28-25) en un derbi comarcal molt intens. Els visitants van plantar cara des del principi fins al final tot i que a partir del minut 25 va deixar de ser un partit igualat en el marcador tot i que les diferències van ser mínimes. El màxim anotador va ser el santjoanenc Gabriel González, amb vuit gols. D’altra banda, l’Esplugues no va poder amb el segon classificat, el Sant Martí-Adrianenc (23-26). Va ser un enfrontament molt igualat fins al minut 25 (al descans 9-12). Després van ser els de Sant Adrià del Besòs els que van manar sempre en el marcador.