ESPORTS (RUGBI, COPA DEL REI): La UE Santboiana es classifica per la final de la Copa del Rei

La UE Santboiana jugarà, deu anys després, la final de la Copa del Rei. Els baixllobregatins es van imposar al Baldiri Aleu al Ordizia per 23 a 16 en les semifinals de la competició en un enfrontament molt igualat. Bon inici dels blaus amb un 3-0, però el conjunt basc va saber capgirar la situació negativa arribant al descans amb un ajustat 6 a 7 tot i el domini de la Santboiana. A la represa, els de Lewis Williams es van posar per davant en el marcador (13-7). Però l'Ordizia va reaccionar amb tres xuts a pals consecutius, per posar-se 16-13. Els locals van aconseguir un segon assaig gràcies a la primera línia (18-16), sentenciant gràcies a un assaig d'Hèctor Garcia a 9 minuts del final (23-16).