ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): Una victòria, un empat i una derrota

Ahir van jugar els tres representants comarcals amb sort diversa. L’Handbol esplugues no va poder amb el Sant Quirze, segon classificat, i va caure per 18 a 21 en un partit que es va decidir en els darrers cinc minuts. El Sant Esteve Sesrovires va sumar el cinquè empat de la temporada després d’empatar a casa davant l’OAR Gràcia Sabadell (30-30). L’enfrontament va ser força igualat (15-15 al descans) i un gol vallesà a deu segons per al final va permetre l’empat final. Roger Pujol, amb 6 gols, va ser el màxim anotador sesrovirenc. I l’Handbol sant Joan Despí, sisè a la classificació, va guanyar a la pista del cuer La salle Bonanova (16-27) en un partit que amb un parcial als primers deu minuts de 0 a 6 va quedar sentenciat (al descans, 5-12).