ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): Resultats de la jornada de Lliga

Doblet a la jornada de dissabte. El Sant Esteve Sesrovires va assolir l’onzena victòria de la temporada a la pista del Sant Esteve de Palautordera (30-34). L’enfrontament va ser molt igualat fins al minut 35 (al descans 16-18). A partir de les hores, els de Dani Ariño van imposar la seva llei. Jacobo Gracia i Roger Pujol, amb set gols, van ser els màxims anotadors sesrovirenc. D’altra banda, l’Handbol Esplugues respira després de sumar el quart triomf a la Lliga. Les d’Isabel Cuesta van donar la sorpresa a La Roca i van guanyar per 26 a 32 en un partit on els baixllobregatins van dur la iniciativa en el marcador gairebé des del principi (13-16 al descans). Alberto Miralles va signar una actuació espectacular amb 12 gols.