ESPORTS (HANDBOL): Resultats de la Primera Estatal masculina i Divisió d’Honor d’Argent femenina

A la Primera Estatal masculina, el Sant Esteve no va poder amb el Sant Quirze (30-23) en un enfrontament que es va decidir en els primers deu minuts de la segona part (al descans 13-10). Cal destacar la bona actuació de Pol Vilaplana (7 gols). El partit entre l’Handbol Esplugues i l’Handbol Palautordera-Salicru es jugarà el 20 de desembre. A la Divisió d’Honor d’Argent femenina, el Sant Vicenç dels Horts no va poder donar la sorpresa a la pista del Muchoticket Puchi en perdre per 35 a 29 (al descans 17-15). L’enfrontament es va mantenir igualat fins el minut 35 (20-20). Un parcial de 8 a 1 va acabar per decantar el triomf per a les locals. Sandra Pérez, amb set gols, va ser la màxima anotadora vicentina.