ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): El Sant Esteve no afluixa i derrotes de l’Esplugues i Sant Joan Despí

Un gol de Pol Vilaplana, a 1’15’’ per al final, va permetre que el Sant Esteve Sesrovires sumés una nova victòria a la Lliga. Els de Daniel Ariño es van imposar a l’Handbol Palautordera per 24 a 25 en un enfrontament molt intens, igualat i amb constants alternatives en el marcador. L’altra cara de la moneda va ser l’Handbol Esplugues, que va perdre a la seva pista davant La Salle Montcada per 29 a 36 (al descans 13-14). Els d’Àngel Castro van començar a defallir a partir dels deu primers minuts de la segona meitat. I l’Handbol Sant Joan Despí no va poder puntuar a Granollers. Els vallesans van vèncer per 30 a 24 en un enfrontament on la iniciativa en el marcador gairebé sempre va ser pels locals (al descans 17-12). spORTp﷽﷽﷽nut 17, ààeaconsellartit amb el segon gol. rment. s. er-hi gols on els porters van ser els grans protagonistes. A la r A aaaaI en el minut