ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): Només falla l’Handbol Esplugues

Dues victòries i una derrota. Aquest és el balanç de la jornada d’ahir dissabte dels nostres representants comarcals. L’Handbol Esplugues va caure a la pista de l’OAR Gràcia Sabadell, rival directa en la lluita per la permanència, per 30 a 25. El partit va quedar sentenciat a la primera part (17-10). El Sant Esteve Sesrovires ocupa la quarta posició de la classificació després de guanyar a La Salle Montcada per 22 a 17. Els de Daniel Ariño van manar des del principi (al descans, 13-7). I l’Handbol Sant Joan Despí es va imposar a cada davant el Sant Esteve de Palautordera (29-25) assolint la cinquena victòria de la temporada. L’equip de Francisco Javier Tejado mai va donar opció al seu rival. Destacar els set gols de Gabriel González.