ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): Cornellà, Castelldefels i Santfeliuenc no fallen

En el grup C-A, el Santfeliuenc no va tenir gaires problemes per guanyar el Mataró (83-61). Ja des del primer quart, els de la capital es van mostrar superiors. Els parcials van ser 23-8, 18-17, 23-21 i 19-15. Luis Molina (24 punts) va ser la referència en atac. A més, el CB Cornellà va completar una jornada positiva pels representants baixllobregatins. Els blaus van guanyar a la pista de l’Arenys Bàsquet (64-72) i dormen en segona posició de la classificació. Bernat Álvarez, amb 23 punts, va ser un malson pels del Maresme. Els parcials van ser 16-9, 19-24, 18-14 i 11-25. D’altra banda, en el grup C-B, el Castelldefels va sumar la tercera victòria consecutiva. Els grocs no van perdonar a El Masnou i es van imposar per 69 a 74 en un partit que es va decidir en el darrer quart. Els parcials van ser 18-20, 26-13, 15-20 i 10-21. Adrià Vázquez, amb 19 punts, va ser el jugador més valorat dels visitants.