ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): El Sant Esteve guanya el derbi a Esplugues

Handbol Esplugues i Sant Esteve van protagonitzar una gran i emocionant duel comarcal que va acabar amb la victòria sesrovirenca per un gol (26-27). Un gol de Pol Vilaplana a menys de trenta segons per al final va decidir el derbi. Els de Dani Ariño van manar des del principi en el marcador (amb un 0 a 4 de sortida), però els espluguins es van refer i van igualar l’enfrontament en els darrers deu minuts. Destacar l’actuació del local Ferran Cisneros (9 gols) i de Pol Vilaplana (6), pels visitants. D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí no va poder amb el Sant Martí-Adrianenc (27-21), segon a la classificació, en un duel que es va decidir en els darrers deu minuts.