ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): Només pot guanyar el Sant Joan Despí

Important victòria de l’Handbol Sant Joan Despí en el seu enfrontament davant del Sant Quirze (27-26). Els de Francisco Javier Tejado van anar de menys a més i ja al descans guanyaven de dos gols (15-13). A la represa, els vallesans van tornar a manar en el marcador fins al minut 55. Un gol de Gabriel Rodríguez en el darrer segon va donar el triomf als baixllobregatins. Rubén Cabello, amb 7 gols, va ser el màxim anotador local. D’altra banda, el Sant Esteve no va poder amb el líder, la UE Sarrià, i va perdre per 27 a 24 en un partit molt igualat (descans 13-11) tot i que els gironins sempre van manar en el marcador. No van ser suficients els set gols de Carles Cabello. Mentrestant, l’Handbol Esplugues va caure contundentment a la pista del KH-7 BM Granollers per 38 a 23 en un duel sense gaire història on els vallesans es van mostrar molt superiors en totes les facetes del joc (al descans 21 a 14).