ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): El CB Cornellà guanya el derbi, i el BC Martorell encaixa la primera derrota

Quarta victòria consecutiva d’un CB Cornellà que es va imposar al CB Santfeliuenc en el derbi comarcal (80-81). Va ser un enfrontament molt intens que es va decidir en el darrer segon. Tot i la mala sortida dels de Marc Solanes, van aconseguir recuperar-se abans del descans. A la represa, el Santfeliuenc va continuar mamant fins al darrer quart on els visitants van ser millors. Els parcials van ser 30-16, 13-24, 14-11 i 23-30. Bernat Álvarez (14), pel CBC, i Jeremy Martín (15), pel CBS, van ser els màxims anotadors. D’altra banda, el BC Martorell va perdre el seu primer partit. I ho va fer a la pista de l’Aracena-AEC Collblanc per 78 a 76. Un duel que també es va decidir en els darrers segons. I el ABB Castelldefels va sumar la segona victòria de l’any a domicili. Els grocs es van imposar per 72 a 98 (23-25, 15-23, 20-21 i 14-29) en uns darrers deu minuts molt bons dels baixllobregatins. Andreu Sese, amb 19 punts, va ser la referència en atac del conjunt visitant.