ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): El Sant Esteve, únic que ha guanyat

Dues derrotes i una victòria, balanç de la jornada d’avui dissabte. El Sant Esteve es va desfer sense gaires problemes de La Salle Bonanova per 32 a 18 i continua entre els millors de la classificació del grup D. Els sesrovirencs van tenir amb una magnífica primera part (15-8) per deixar sense opcions els visitants. Destacar la gran actuació de Jacobo Gràcia, autor de deu gols. Mentrestant, l’Handbol Esplugues no va poder amb la UE Sarrià (26-29), ni l’Handbol Sant Joan Despí davant de La Roca (34-26) a la pista vallesana. Després d’una primera part molt igualada (14-14), a la segona part els visitants van aconseguir una avantatge de 2 gols (18-20). A partir d’aquí, el conjunt vallesà va capgirar el marcador amb un parcial de 16 a 6.