ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): Continua la marxa triomfal del Martorell i victòria del Santfeliuenc

Jornada rodona per als dos equips del grup C-A. El Martorell va sumar la quarta victòria consecutiva i lidera en solitari la classificació després de vèncer a la pista del Sant Nicolau Sabadell per 57 a 76. Els parcials van ser 19-21, 11-12, 16-17 i 11-26. Els d’Adrià Alonso van decidir en els darrers deu minuts on cal destacar l’aportació de Jordan Djounorou (19 punts). Mentrestant, el Santfeliuenc va acabar amb la condició d’invicte del Made in Menorca (83-74). La reacció visitant en el darrer quart no va ser suficient. Els parcials van ser 24-19, 20-15, 19-14 i 20-26. Excel·lent actuació de Luis Molina (24 punts).