ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): Ple de victòries a la jornada de dissabte

Jornada molt positiva per als representants comarcals. El Sant Joan Despí es va imposar a la pista de La Salle Montcada per 28-29 en un partit que es va decidir amb un gol de Borja Tort-Martorell a pocs segons per al final (al descans 12-15). D’altra banda, l’Esplugues no va fallar a casa i es va imposar a La Salle Bonanova per 31 a 29 . Després d’una mala primera part dels homes d’Àngel Castro van ser capaços de reaccionar a la segona. I el Sant Esteve Sesrovires va sumar la tercera victòria de la temporada davant del Joventut Handbol Mataró (33-26). Els de Daniel Ariño van fer una fluixa primera part, però a la segona es van mostrar molt superiors -a partir del minut 50-.