ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): Jornada negra per a tots els equips

El Sant Esteve no va poder mantenir la seva bona ratxa de resultats davant del líder. El BM Granollers B va guanyar a la pista sesrovirenca per 27 a 30 en un partit igualat fins al minut 25 (al descans 12-15). D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí tampoc va poder assegurar la victòria a casa. Els baixllobregatins van caure davant del Joventut Handbol Mataró per 23 a 26 tot i que en la primera part guanyaven d’un gol (12-11). L’enfrontament es va decidir en els darrers cinc minuts.

Mentrestant, l’Handbol Gavà, tot i fer un bon partit, va caure a la pista de La Salle Bonanova per 26 a 24 (al descans 14-14). A deu minuts per al final, els blaugrana empataven a 22 gols. Un parcial de 4 a 2 va acabar decidint el partit. I l’Adrianenc-Handbol Esplugues es va suspendre per la manca d’il·luminació al pavelló barceloní.