ESPORTS (HOQUEI PATINS, NACIONAL CATALANA MASC.): Empat del Sant Just a La Bonaigua

Sant Just i GEiEG de Girona van empatar (2-2) en un partit molt intens que es va jugar al pavelló de La Bonaigua ahir dissabte. El porter local Jordi Esteve va aturar un penal als tres minuts. I dos després, els baixllobregatins es van avançar en el marcador mitjançant Jandro Polo. Fins i tot van tenir oportunitats per ampliar el marcador. L’encert el va posar Marc Grau fent el 2 a 0. Als 23 minuts, el GEiEG va escurçar les distàncies (2-1), resultat amb el qual finalitzaria la primera part. A la represa, els visitants van empatar gràcies a un altre penal favorable. Ja no es va moure més el lluminós gràcies a les intervencions dels dos porters.