ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL): Resultats d’ahir dissabte

El Sant Esteve va trencar la seva bona ratxa de resultats a la pista del líder. I és que el Sant Martí-Adrianenc es va imposar als sesrovirencs per 31 a 28 en un partit igualat (al descans 13 a 12) que es va decidir en els darrers deu minuts. D’altra banda, l’Esplugues va empatar a domicili davant del Pilar Marianistas (33-33). L’espluguí David Martorell va aconseguir el gol definitiu en el darrer segon. Mentrestant, Jorge Cañadas es va estrenar com a entrenador del Gavà a la pista del Perdinyes de Lleida on els blaugrana van aconseguir un valuós empat (19-19) en un partit on els locals van aconseguir tenir un avantatge de fins a cinc gols a la primera meitat (6-1). Els baixllobregatins van saber reaccionar i fins I tot van estar a punt de guanyar.