ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL): Resultats de la jornada d’ahir dissabte

Sant Esteve i Sant Joan Despí van protagonitzar el derbi comarcal de la jornada que va finalitzar amb triomf sesrovirenc per 31 a 27. Els del Baix Llobregat Nord van sumar la setena victòria consecutiva i se situen en la vuitena posició de la classificació. Mentrestant, els santjoanencs són dotzens. L’enfrontament es va decidir en els darrers deu minuts després que el partit arribés al descans amb empat a 14 gols.

D’altra banda, l’Handbol Esplugues no va poder amb el Sant Cugat i va perdre a la seva pista per 31 a 36 en un partit que va ser igualat en els primers vint-i-cinc minuts (al descans 15-18). A la represa, els vallesans van ser superiors. I l’Handbol Gavà continua amb problemes i tanca la classificació amb només una victòria. Els blaugrana no van poder competir davant del Joventut Handbol Mataró (22-34). El conjunt vallesà ja guanyava al descans de set gols (11-18).