ESPORTS (PÀDEL): Enric Sanmartí i Adrián Biglieri guanyen l’Open Espadel d’Esparreguera

Del 23 al 29 de novembre es va celebrar a les instal·lacions del Espadelclub el torneig Open Espadel, que forma part del circuit Català de Pàdel (Gran Slam). La competició es va dividir en cinc categories (cinc masculines i dues femenines) i van participar un total de 169 parelles. Els campions van ser els següents: La parella número 1 de Catalunya Enric Sanmartí-Adrián Biglieri (1a Categoria masc.), Noèlia Márquez-Isabel Domínguez (1a Categoria fem.), Joel Fernández-Maximiliano Néstor (3a categoria masc.), l’olesà José Antonio Muñoz i el sesrovirenc Christian Darocas (4a categoria masc.) i Frank Condor-Sergi Mullor (5a categoria masculina). Antón Sans va ser el guanyador del concurs #pafrikiyo. El torneig va repartir 3.500 € en premis en metàl·lic.