ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): Resultats d’avui dissabte

En el grup C-A, el CB Cornellà va trencar la seva dinàmica negativa guanyant al Vive El Masnou per 74 a 63. Els de Marc Solanes sumen la quarta victòria a la Lliga gràcies a un segon i tercer quart excel·lent. Els parcials van ser 7-18, 27-14, 17-11 i 23-20. El cubà Rangel Ramírez amb 19 punts va ser un dels destacats del partit juntament amb Bernat Álvarez, Joan Pau Pilán i Àlex Sanmartín.

En el grup C-B, cara i creu. El Ciutat de les Roses CB Santfeliuenc es va imposar al Grupo Juaneda Miramar per un ajustat 88 a 85 (17-21, 29-20, 19-20 i 23-18). Albert Farfan va liderar el triomf dels santfeliuencs amb 15 punts. D’altra banda, el BC Martorell Solvin no va poder endur-se la victòria d’Andorra en perdre per 67 a 61 (26-11, 15-20, 11-24 i 15-6). Els visitants van deixar escapar el triomf en el darrer quart.