ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): Dues derrotes, un triomf

L’Handbol Sant Joan Despí va ser l’únic equip dels tres representants comarcals de guanyar en la jornada d’aquest cap de setmana. Els blancs-i-vermells es van imposar a la pista del Lleida Pardinyes per 26 a 31 en un partit que ja es va decidir a la primera part (12-16, al descans). Rubén Cabelllo i Ferran Pérez, amb cinc gols, van ser els màxims anotadors visitants.

D’altra banda, El Sant Esteve Sesrovires no va poder amb l’Handbol Esplugues (30-27) en un intens derbi del Baix Llobregat. Els primers vint-i-cinc minuts va haver-hi molta igualtat (al descans, 16-14). A la represa, la reacció dels del Baix Llobregat Nord els va permetre situar-se amb un gol de desavantatge (25-24, 50’), però en els darrers cinc minuts de l’enfrontament els d’Àngel Castro va ser més efectius en atac.

I l’Handbol Gavà tampoc va poder amb la UE Sarrià (23-29). Els blaugrana, tot el gran partit de Guillem Lozano (7 gols), no van poder competir davant un rival superior.