ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): Resultat de la jornada del cap de setmana

El CH Sant Esteve Sesrovires encara no coneix la victòria aquesta temporada. Ahir, davant el vigent campió, va perdre per 32 a 25. Els Granollers ja dominava la primera part per 17 a 14 als homes de Dani Ariño i Miquel Herrero. Els sesrovirencs són cuers.

Dues posicions més amunt està l’Handbol Gavà, que no va poder amb La Salle Bonanova (28-30) a la pista baixllobregatina. L’enfrontament, però, va ser igualat i al descans el marcador era d’empat a 15 gols.

L’Handbol Sant Joan Despí és onzè a la classificació després de perdre d’un gol (27-26) a la pista del Joventut Handbol Mataró. Els santjoanencs van pagar una mala primera part (16-7) i la reacció a la represa no va ser suficient.

El millor classificat és, actualment, l’Handbol Esplugues. Els d’Àngel Castro va sumar la primera derrota a la Lliga davant del Sant Martí Adrianenc (28-35). El partit ja es va decidir a la primera part on els visitants guanyaven de set gols (12-19).