ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): Resultats de la jornada

El CB Cornellà es va retrobar amb la victòria a la pista de l'Arenys Bàsquet després de guanyar per set punts de diferència (62-69). Els de Marc Solanes van tenir suficient amb un extraordinari tercer quart per sentenciar el partit. Els parcials van ser 12-11, 17-17, 8-23 i 25-18. Cal destacar el bon partit de Bernat Álvarez, que va aconseguir 14 punts. Els cornellanencs són ara quarts a la classificació del grup C-A.

En el grup C-B, el Ciutat de les Roses-CB Santfeliuenc va sumar el segon triomf de la temporada en el derbi que li va enfrontar al BBA Castelldefels (47-67). L'atracció va ser veure Mateo Rubio a la banqueta visitant, ja que va ser entrenador dels castelldefelencs. Els parcials van ser 13-20, 15-13, 11-13 i 8-21. A les files locals va destacar Marc Sese (16) i a les visitants Xavier Guirao (20). D'altra banda, el BC Martorell no va poder amb el líder, CB L'Hospitalet. Els del Baix Llobregat Nord van perdre per 70 a 60 i sumen la tercera derrota consecutiva. Els parcials van ser 19-17, 15-20, 15-9 i 21-14. Els martorellencs són cinquens.