ESPORTS (BÀSQUET, EBA): El Cornellà segueix invicte, el Martorell és líder del grup C-B i revés del Castelldefels

En el grup C-A, el CB Cornellà es manté invicte després de sumar la segona victòria consecutiva. Els de Marc Solanes es van imposar a la difícil pista del Sabadell Sant Nicolau (72-78) en un partit molt igualat fins al final. Els parcials van ser 20-15, 12-21, 19-22 i 21-20. Ignacio Marín, amb 16 punts, va ser el màxim anotador cornellanenc, seguit de Guim Expósito (14) i Bernat Álvarez (12).

D’altra banda, el el grup C-B, el BC Martorell-Solvin continua líder tot i que va perdre a la pista del Castellbisbal (70-66). Un parcial de 21 a 7 en el primer quart va decidir pels vallesans (21-7, 15-22, 20-15 i 14-22) tot i la reacció dels visitants. Mentrestant, el BBA Castelldefels va vèncer a la pista de l’Igualada per 77 a 89 (22-20, 16-21, 16-26 i 23-22). Els de Boris Balibrea van tenir suficient amb uns brillants segon i tercer quart. Marc Sese, amb 34 punts, va tenir una gran actuació.