ESPORTS (BOWLING): Àxel Guimó i Moisés Pérez, campions del II Torneig Vila de Sant Vicenç

Per tercer any consecutiu, la parella del BC Diagonal formada per Àxel Guimó i Moises Pérez gvan guanyar el Trofeu Vila de Sant Vicenç dels Horts-VI Torneig Joventut Al-vici. Les 12 millors parelles de les sèries de classificació van prendre part a la final formada per dos grups, la parella guanyadora va liderar el seu grup en tot moment enfrontant-se per la defensa del títol a la millor parella del segon grup formada per Cristina Sanz (Club Les Corts) i Fernando Gómez (Joventut Al-vici C.B.), al qui van derrotar per 426 a 382. Un total de 35 parelles van prendre part a la competició, celebrada del 26 de setembre al 4 d’octubre a Baix Bowling.