ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA CATALANA LEB): El CB Prat, amb un peu i mig a la final de la Lliga Catalana EBA

El CB Prat Joventut va aconseguir ahir al vespre guanyar el partit d’anada de les semifinals de la XVI Lliga Nacional Catalana LEB després de vèncer a la pista del FC Barcelona B per 74 a 82. El primer quart va finalitzar amb avantatge blaugrana de tres punts (23-20). Una diferència que el Barça B va incrementar al descans fins als sis punts (44-38). A la represa, els pota blava van capgirar el marcador i van arribar al final del tercer quart amb un avantatge de 5 punts (56-61 gràcies a l’actuació d’Àlex Ros i Zoran Nikolic. En els darrers deu minuts, el partit es va mantenir igualat fins al final. Xavi Forcada amb 20 de valoració va ser el més destacat, mentre que Álex Ros, amb 19 punts, fou el màxim anotador pratenc. L’enfrontament de tornada es jugarà demà al Prat de Llobregat.