Nacho Cáceres i Hasna Bahon guanyen la VIII Cursa de Sant Joan Despí

Els equips CA La sansi, en categoria masculina, i Cursa Popular Noies, en femení, es van imposar en la IV Marató de Relleu.

Prop dels 600 atletes es van donar cita a la Cursa Popular dels 10 Quilòmetres de Sant Joan Despí, que enguany va arribar a la seva vuitena edició. En categoria masculina, el guanyador va ser el viladecanenc Nacho Cáceres, del Castillejo&Caceres, amb un temps de 31’11’’. Mohamed Zarhouni (FC Barcelona, 31’18’’) i Ricard Pastó (AA Xafatolls, 31’37’’) van ser segon i tercer respectivament. A la femenina, la primera classificada fou Hasna Bahon. L’atleta de La Sansi va fer un temps de 35’58’’. Per darrera van finalitzar Sílvia Gironés (Cornellà Atlètic, 41’23’’) i Toñi Cano (CA Sant Boi, 43’19’’)

Altres curses

A la cursa dels 300 metres els guanyadors van ser Clàudia Bejarano (56’’) i Martí Bejarano (58’’). Van participar un total de 73 atletes. D’altra banda, Enrique Takiguchi (2’16’’) i Lídia López (2’28’’) es van imposar a la distància dels 800 metres on es van aplegar 25 atletes. I a la prova de cadets, els vencedors de l’edició d’enguany van ser Ana Melchor (15’17’’) i Raúl Casillas (15’21’’).

D’altra banda, també es va celebrar la quarta edició de la Marató de Relleus per equips on el CA La Sansi es va imposar amb 2h19’41’’, seguit de la Cursa Popular Silincode (2h24’04’’) i CEPicornell-Amfora 1 (2h30’48’’). El millor en categoria femenina va ser l’equip Cursa Popular Noies amb 3h06’06’’. El segon lloc va ser per al CE Mediterrani femení (3h15’27’’) i el tercer per l’equip I Run With Leiva (3h37’37’’).

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Joan Despí