Irene Molera guanya la primera edició de l’Open Sant Vicenç

La jugadora del Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires va imposar a la final a Àlex Guimó, del Club Diagonal per 219 a 212.

Irene Molera, del Club Seven-3 de Sant Estve Sesrovires, es va proclamar campiona del I Open Sant Vicenç en una emocionant final amb Axel Guimó del Club Diagonal. L’enfrontament va finalitzar 219 a 212. En el partit anterior, Irene s’havia desfet amb comoditat de Moisés Pérez del Club Diagonal per 215 a 159, que finalment va acabar en tercer lloc.

Cal destacar els bons resultats del torneig amb Axel Guimó al capdavant amb la millor sèrie de classificació, 1.403 (233,83 de mitjana) i 1.255 (251 de mitjana) en la final doble KO. La millor partida femenina i premi Bowltech el va aconseguir Lia Mojarro, del Club Seven-3. Mentrestant, Marcial Ovide i Sergi Montaña (Club Diagonal) van guanyar el premi del Gimnàs Espai després d’assolir la millor sèrie de repesca scratch i amb hàndicap respectivament.

Un total de cinquanta-un esportistes de catorze clubs han pres part a la competició, celebrada a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts, del 12 al 17 de maig i organitzada pel Club Bowling Les Corts.