Històric ascens de l’Handbol Sant Joan Despí a Divisió d’Honor d’Argent

Imprimeix

Les blanques-i-vermelles va finalitzar la Fase d’Ascens, que es va celebrar a la ciutat d’Almassora, invicte i va assolir la plaça matemàtica per jugar a la segona categoria de l’handbol femení nacional.

El municipi castellonenc d’Almassora va acollir aquest cap de setmana la Fase d’Ascens a Divisió d’Honor d’Argent (Sector E) amb la participació de l'Handbol Sant Joan Despí. Les baixllobregatines, dirigides per Jordi Tomàs, van aconseguir una fita història per l’entitat esportiva i la pròxima temporada jugaran a la segona categoria de l’handbol femení nacional després de finalitzar en primer lloc amb ple de victòries. D’aquesta manera, ‘Les Bèsties’ assoleixen el seu segon ascens consecutiu.

Gran estrena

El conjunt de Jordi Tomàs va guanyar el primer partit de la competició davant del Dos Hermanas de Sevilla per un ajustat 33 a 30 (al descans 14-16). A la segona jornada, les santjoanenques també van assolir el triomf davant de l’HC Eivissa per 42 a 17 que les deixava a un pas de l’ascens després de demostrar una gran superioritat davant les balears. I en el decisiu tercer i darrer partit de la Fase d’Ascens, l’Handbol Sant Joan Despí es va enfrontar contra l’amfitrió, l’Almassora-Castelló. Amb un Poliesportiu Municipal La Garrofera ple de gom a gom, es van enfrontar els dos equips que arribaven a la darrera jornada invictes i amb els mateixos punts. En un enfrontament molt disputat i igualat, les baixllobregatines es van imposar per un gol de diferència 25 a 26 (al descans 13-12).

Redacció / Foto: Handbol Sant Joan Despí