L’atletisme, protagonista a Sant Boi i Sant Andreu de la Barca

Prop dels 2.000 participants van prendre part en les dues curses programades aquest diumenge.

El Club Atletisme Sant Boi va organitzar, amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, la Cursa Popular Vila de Sant Boi que enguany va arribar a la seva trentena edició. Enguany, la prova atlètica va aplegar un miler de participants. A la categoria masculina, el primer classificat, Mohamed Agouzal, va recórrer els deu quilòmetres amb un temps de 34’12’’. Carles Montllor (Allibera Sensacions, 34’15’’) i Rubén Castro (Running Parc, 34’31’’) van ser segon i tercer respectivament.A la femenina, la guanyadora va ser Jackeline Gómez, del Club Atlétic Vilafranca, amb un temps ded 41’51’’. En segon lloc va acabar Fatima Aquaj (43’25’’) i en tercera posició Mar Carrizosa (Bell Running, 43’31’’).

Diumenge també es va celebrar la Cursa Popular de Primavera de Sant Andreu de la Barca -foto- on es van aplegar prop dels 950 atletes en diferents categories i recorreguts programants. Paul Sie (At. Track Bikila Tarragona), amb un temps de 16’03’’, en categoria masculina, i l’independent Imma Vergara (20’29’’), en la femenina, es van imposar en la cursa dels cinc quilòmetres on van participar gairebé 300 atletes.

Redacció / Foto: CA Sant Andreu de la Barca