El president del Barça presenta a Vallirana el projecte “Socis fem penya”

Imprimeix

La trobada amb la Federació de Penyes del Baix Llobregat forma part de la sèrie de reunions que està realitzant amb les Federacions de Penyes d’arreu de Catalunya.

El restaurant l’escut de Vallirana serà escenari demà divendres 8 de maig, a partir de les 20.00 hores, d’una una trobada de treball entre els representants de l’FC Barcelona i la Federació de Penyes del Baix Llobregat. El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, presidirà l’acte, acompanyat del vicepresident de l’àrea social, Jordi Cardoner, i el directiu responsable de Penyes, Pau Vilanova. També hi serà present Vicente Notari, president de la Federació de Penyes Barcelonistes del Baix Llobregat i de la Penya Barcelonista Martorell, i per Jordi Roca, president de la Penya Blaugrana de Vallirana.

Aquesta trobada forma part de la sèrie de reunions que està realitzant l’FC Barcelona amb les Federacions de Penyes de tot Catalunya per a presentar el projecte “Socis fem Penya”. L’objectiu d’aquesta proposta, que ha començat a treballar-se amb diferents penyes representants de cada zona catalana, és el de dotar les penyes “d’uns actius que facin molt atractiu adherir-se, sobretot per aquells socis del territori que encara no hi formin part”. Una penya de cada zona ha participat en les proves pilots d’aquest projecte, i la Penya Barcelonista de Martorell ha estat la que ho ha fet al Baix Llobregat.

“Socis fem Penya” representa un nou pas endavant dins el Projecte Penyes Segle XXI, que des del 2010 ha anat evolucionant per elevar la marca penyes i ha facilitat la seva autogestió, amb la implantació de les Federacions territorials i la recent constitució de la Confederació de Penyes Barcelonistes.

Més de 4,700 penyistes a la comarca

La Federació de Penyes del Baix Llobregat la configuren un total de 28 penyes, repartides per les poblacions de la comarca, que agrupen un total de 4.708 penyistes, dels quals 1.177 són socis del Barça.

Redacció / Foto: FC Barcelona