El president del Barça presenta a Vallirana el projecte “Socis fem penya”

La trobada amb la Federació de Penyes del Baix Llobregat forma part d'una sèrie de reunions que està realitzant el club blaugrana amb les Federacions de Penyes d’arreu de Catalunya.

El restaurant l’escut de Vallirana serà escenari demà divendres 8 de maig, a partir de les 20.00 hores, d’una una trobada de treball entre els representants de l’FC Barcelona i la Federació de Penyes del Baix Llobregat. El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, presidirà l’acte, acompanyat del vicepresident de l’àrea social, Jordi Cardoner, i el directiu responsable de Penyes, Pau Vilanova. També hi serà present Vicente Notari, president de la Federació de Penyes Barcelonistes del Baix Llobregat i de la Penya Barcelonista Martorell, i per Jordi Roca, president de la Penya Blaugrana de Vallirana.

Aquesta trobada forma part de la sèrie de reunions que està realitzant l’FC Barcelona amb les Federacions de Penyes de tot Catalunya per a presentar el projecte “Socis fem Penya”. L’objectiu d’aquesta proposta, que ha començat a treballar-se amb diferents penyes representants de cada zona catalana, és el de dotar les penyes “d’uns actius que facin molt atractiu adherir-se, sobretot per aquells socis del territori que encara no hi formin part”. Una penya de cada zona ha participat en les proves pilots d’aquest projecte, i la Penya Barcelonista de Martorell ha estat la que ho ha fet al Baix Llobregat.

“Socis fem Penya” representa un nou pas endavant dins el Projecte Penyes Segle XXI, que des del 2010 ha anat evolucionant per elevar la marca penyes i ha facilitat la seva autogestió, amb la implantació de les Federacions territorials i la recent constitució de la Confederació de Penyes Barcelonistes.

Més de 4,700 penyistes a la comarca

La Federació de Penyes del Baix Llobregat està formada per un total de vint-i-vuit penyes, repartides per les poblacions de la comarca, que agrupen un total de 4.708 penyistes, dels quals 1.177 són socis del Barça.

Redacció / Foto: FC Barcelona

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
138

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix