Temporada rodona de l’handbol masculí de la comarca

Sant Joan Despí, Sant Esteve Sesrovires, Esplugues i Gavà es van assegurar la continuïtat a la Primera Estatal.

Aquest cap de setmana va finalitzar la temporada a la Primera Estatal Masculina on des de finals de setembre han competit quatre equips de la comarca. Els quatres han assolit la permanència i continuaran, un any més, a la tercera categoria de l’handbol nacional.

El millor classificat ha estat el debutant Handbol Sant Joan Despí, que ha finalitzat la Lliga en vuitena posició de la classificació del grup D. El balanç dels blancs-i-vermells ha estat de 12 victòries, 5 empats i 13 derrotes. Per darrere, i en novè lloc ha acabat el CH Sant Esteve Sesrovires. Els del Baix Llobregat Nord han sumat 10 victòries, 4 empats i 16 derrotes.

L’Handbol Esplugues tampoc va tenir gaires problemes per conservar la categoria, tot i finalitzar en dotzena posició de la taula amb 8 victòries, 3 empats i 18 derrotes. El que sí ha patit de valent ha estat l’Handbol Gavà que va assolir la permanència a la darrera jornada de competició després de vèncer el Joventut Handbol Mataró per 34 a 30. Els blaugrana, dirigits per Juan Fidalgo, han estat catorzens amb 8 victòries i 22 derrotes.

Redacció / Foto: El Brugues