La 13a Cursa Popular Vila del Papiol aplega més de 300 participants

Imprimeix

Andreu Simón Aymerich, en categoria masculina, i Florence Bertholet, en la femenina, es van imposar a la distància de 10 quilòmetres.

Divendre passat 1 de maig es va celebrar la Cursa Popular Vila del Papiol, que enguany va arribar a la seva tretzena edició. Una prova atlètica oberta a tothom i que va aplegar més de 300 participants en les seves diferents distàncies. El recorregut va ser per pistes forestals del Parc Natural de la Serra de Collserola, amb desnivells grans però suaus i amb camins amples i plans amb molta vegetació als costats.

A la distància dels 10 quilòmetres, Andreu Simón Aymerich, del CA Sant Vicenç, amb un registre de 37’12’’, es va imposar en la categoria masculina, seguit de Carles Montllor (Allibera Sensacions, 38’24’’) i Josep Roig Martos (Allibera Sensaciona, 39’06’’). A la femenina, Florence Bertholet, de Runners Sant Adrià, va ser la primera amb 46’11’’. Lili Cortessi (51’33’’) i Lídia Flores (Duscholux, 52’04’’) van ser segon i tercer respectivament.

Paral·lelament es va organitzar un concurs del dibuix relacionat amb la Cursa Popular. La guanyadora va ser Maria Fernández.

Redacció / Foto: Arxiu