Santa Coloma de Cervelló posa en marxa el programa “3r Temps Saludable”

Imprimeix

Participen les entitats esportives locals durant els caps de setmana que juguin en les seves instal·lacions.

Aquest cap de setmana es va posar en marcar el programa 3r Temps saludable, per a la promoció del consum de fruita i d’hàbits saludables entre els infants i joves que practiquen esport al municipi.L’objectiu és relacionar el menjar saludable amb activitats lúdiques i esportives, i sensibilitzar els joves i les seves famílies dels beneficis que ens aporten les fruites, alhora que relacionem l’activitat esportiva amb altres hàbits saludables.

Una iniciativa de l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló i la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de les entitats esportives del municipi i del Mercat Pagès de la Colònia Güell, i el suport del Consell Esportiu del Baix Llobregat i la Federació Catalana de Futbol. El programa es desenvoluparà al Camp de Futbol Eusebi Güell i al Pavelló Poliesportiu Municipal els caps de setmana de competició.

Les entitats esportives que participen en el programa (AE Sant Lluís, Arts Marcials Tradicionals Santa Coloma de Cervelló, CE Eusebi Güell, CB Montpedrós, PB Montpedrós i CE Rítmica Mediterrània) repartiran fruita i aigua als esportistes que han competit.

Cistelles de fruita

El Mercat de Pagès de la Colònia Güell preparà les cistelles de fruita que els clubs esportius repartiran als esportistes. D’aquesta forma també es volen donar a conèixer i promoure el consum dels productes agrícoles del municipi i de la comarca que es poden trobar al Mercat de Pagès de la Colònia Güell tots els dissabtes de 9 a 14h.

Redacció / Foto: Arxiu